Főoldal Ajánlatkérés Cégünkről Kapcsolat WEBÁRUHÁZ

Bosch személyautó akkumulátorok

PowerFrame® technológia a Bosch S5/S4/S3 akkumulátoraiban

A rács kulcsfontosságú az akkumulátor teljesítményét és megbízhatóságát illetően. A szabadalmaztatott PowerFrame® jelentős előnyöket kínál a hagyományos rácsokkal szemben, továbbá optimális áramáramlást biztosít.

Az S3/S4/S5 Bosch akkumulátorok kitűnő indítási teljesítménnyel és hosszú élettartammal tűnnek ki.

Nagyobb teljesítmény már az indítástól: A PowerFrame® technológia előnyei:

A Stabil rácskeret megakadályozza a rács növekedését vagy a sarkokon jelentkező korróziót, s ezáltal megelőzi a szeparátor károsodását vagy a rács a negatív lemezzel történő érintkezésekor keletkező rövidzárlatot.

Lyukasztott rács

A merev és precíz szerkezet biztosítja az aktív anyagnak a rácshoz történő legjobb tapadását, és az akkumulátor ellenállásszegény és gyors feltöltését és kisülését teszi lehetővé. A hagyományos rácsokkal szemben e szerkezetet nem teszi törékenyebbé a gyártás során bekövetkezett mechanikai elváltozás.

Optimális rácsszerkezet

A nagyobb áramterhelésű területekre több ólom jut: a rács jobban terhelhető és nagymértékben korrózióálló.

Áramlásoptimalizált rácsforma

Az innovatív kivitelezés a rácsrudakat közvetlenül a lemezcsatlakozóhoz vezeti. Az alacsony áramlási ellenállás révén biztosított az optimális vezetőképesség, és az áram a leggyorsabb úton vezetődik az áramfogyasztóhoz.

Bosch S5 akkumulátor

A felső kategóriájú autók prémium kategóriájú áramforrása. A legerősebb motorok biztonságos indításához, és a kényelmi berendezések kompromisszum mentes energia ellátásához.

Bosch S4 akkumulátor

A biztonságos indítás hathatós energiaforrása, amely a középkategóriába sorolt autók megnövekedett kényelmi igényeinek is megfelel.

A piac 97 %-ának megfelelve az ázsiai személygépkocsik különleges igényeit is ki tudja elégíteni.

Bosch S3 akkumulátorok 

A Bosch S3 akkumulátor gazdaságos megoldás a viszonylag kevesebb elektromos fogyasztóval ellátott járművek számára, amelyekben karbantartást egyáltalán nem igényelve tartós és megbízható energiaellátást biztosít.

http://autoalkatreszaruhaz.hu/akkumulator